XEKON czy moge byc nastepny w kolejce który bedzie PROSIŁ o moda szafy szkodnika
Mod podświetlenia zegarów - wersja light
Zwiń
X
-
delegacja z poludnia odstawiona na droge do domu wiec powinni trafic k
wszak to bernarda dzialka nietrfianie w odpowiednie drogi
berni mial dosc droga podroz ale jakos przezyl
a co do spota to w pewnym momencie prawie wszyscy by byli w posilkach z wyjatkiem berniego na ktorego polowalem z kola :diabelski_usmiech (wszak to moja domena)
w dobrych humorach do domu zjechali
posta napisali
i spac sie udali kSZŁEM BOKIEM BO NIE SZŁO INACZEJ IŚC
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców
Komentarz
-
-
spot był nielegalny, spontaniczny i tendencyjny !!!
W pewnym momencie martwiłem się o nasze zdrowie psychiczne.... k
pozdrawiam aktywistów kresowych :szeroki_usmiech
i rzeczywiście do tanich go zaliczyć nie mogę.... :x
p.s.
wbrew pozorom nie jest to OT 8)aczkolwiek...
NajtFukinPatrol North-West
Techno-destroyed by dobrygrzeswawa
WhitePride :smokedevil
6,92 s do setki by DGW
Komentarz
-
-
Witam i pozdrawiam .
SUPER sprawa z zegarami . Ciekawe jak by wyglądały zegarki i czy da się to zrobić . Mianowicie chodzi tu o to , by tarcze były niebieskie , wskaz. czerwone a wyświetlacze te na dole na biało . Coś w stylu jak ma radjo Alpine np. 9847R . Z takim radjem i zegarami :!: :!: . Co o tym myślicie. (reszta na czerwono - przełączniki )OCTAVIA 1,8 20V TURBO LPG
Komentarz
-
-
z tego co wiem to jest to do zrobienia (ale to zalerzy od xekona) ale odradzalbym takie rozwiazanie (zastanawialem sie nad podobna opcja) ale według mnie bylo by to "smotne" (zimne) rozwiazanie (ale ja sie na tym nie znam :wink: :roll:SZŁEM BOKIEM BO NIE SZŁO INACZEJ IŚC
Komentarz
-
-
lec
ponawiam pytanie:
hmm, to pewnie bym byl zainteresowany w przyszlosci.... na jak długo musialbym auto zostawic ? I jak to wychodzi finansowo wtedy.... Interesowalby by mnie mod na modłe VW, czyli granatowo-czerwony
Komentarz
-
Co do zostawiania auta - przerabianie zegarow wymaga ich wymontowania dlatego auto w tym czasie nigdzie nie pojedzie. Modowanie zegarow - mozna przyjac ze trwa to ok 3 godzin i reszta, czyli wszystkie przyciski na desce i inne podswietlane tez ok 3h.
Raczej robie to wszystko na dwa podejscia.
Dstepne kolory diod to:
Czerwony - Zielony - Niebieski - Biały - Żółty (trzebaby zamowic)
Mozliwe sa praktycznie dowolne kombinacje tych kolorów w szafie jak i w przyciskach - trzeba tylko pomyslec jaki gdzie sie chce k
Komentarz
-
-
niebieskie z zoltym moglo by fajnie wygladac
ale to juz chyba w nastepnej czeszce k
[ Dodano: Wto 06 Gru, 05 01:28 ]
dzieki uprzejmosci xekona (mimo modu innego auta ze stajni skoda)
dzis zostal wykonany kolejny 3 krok w zmianie modu na trzy-kolorowy po szafie w pierwszym kroku, niebieskim podswietleniu podnoszenia szyb w drzwiach pasazerów dzis zostaly pokolorowane na trzy kolory drzwi kierowcy
sorki za jakosc zdjecia ale po pierwsze telefon powinien słuzyc do dzwonienia a pozatym zdjecie nie oddaje niestety prawdziwego obrazu
xekon, po raz kolejny wielkie dziekuje
(i mam nadzieje ze wkrotce kolejny etap uda nam sie przeprowadzic)Załączone plikiSZŁEM BOKIEM BO NIE SZŁO INACZEJ IŚC
Komentarz
-
-
witam panowie
Chciałem sie pochwalic ze tez mam moda szafy zrobiłem sobie "red on white" i wygląda zajeb***** Teraz bede przerabiał resztę przycisków. Przerabiał ktośc nawiewy z klimą manualna?? bo tam jest żarówka?? jak to zastąpnic diodą??
POZDRAWIAM152 KM/342,8 Nm
ARL, FMIC, dostroił Masters Tuning
Komentarz
-
-
Chciałem serdecznie podziekowac koledze xekonowi za moda,dobra robota k i howardowi za super wskazowki :-)
Tak mysle teraz sobie ze mogłem zaryzykowac z tą czerwienia ;-)
pozdrawiamZałączone pliki-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
dzis dokonałem osobiście moda klawiszy i tak to wyszło Wszytko poszło gładko jak po maśle... bez zadnych diód pod kątem.152 KM/342,8 Nm
ARL, FMIC, dostroił Masters Tuning
Komentarz
-
-
k
Też tak bede miał :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech kOII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
Komentarz
-
Komentarz